Cyber Safe Gezin, bescherm uw familie online


Beste klant,

Cyberpesten, phishing, hacking en onlineoplichting zijn niet meer weg te denken uit het nieuws. Cybercriminaliteit stijgt exponentieel en neemt steeds grotere proporties aan.

Oplichters zijn zo bedreven dat iedereen het risico loopt om slachtoffer te worden. Vorig jaar werden er dagelijks 1.600 verdachte mails gemeld. Ongeveer 10.000 Belgen werden het slachtoffer van die onlineoplichting. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de jongeren al online werd gepest.

Baloise Insurance lanceert Cyber Safe Gezin. Een verzekering die u en uw gezin beschermt in de onlinewereld.

Cyber Safe Gezin biedt 24/7 bescherming tegen de gevaren van het internet. Hebt u hulp nodig? Dan schieten onze experts meteen in actie om het probleem te verhelpen. Cyber Safe Gezin vergoedt uw schade en biedt juridische en psychologische begeleiding indien nodig.

Maar er is meer…

Als Cyber Safe Gezin-klant hebt u exclusief toegang tot Cyber Safe Alert. Deze digitale speurhond scant het internet en dark web op zoek naar uw persoonlijke gegevens. Wordt uw e-mailadres, telefoonnummer, rijksregisternummer of kredietkaart gevonden? Dan ontvangt u hierover een melding. U kunt vervolgens aan de slag met concrete tips om dit probleem aan te pakken.

Bekijk via onderstaande link alle voordelen van deze cyberverzekering: